StartsidaBrf KottenLägenheterÖvriga lokalerVaktmästarnaFör medlemmar

I Kvartersgården finns fyra tvättstugor, varav en är för grovtvätt. I varje tvättstuga (ej grovtvättstugan) finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Dessutom finns mangel och strykjärn. Det finns också möjlighet till handtvätt i varje tvättstuga.

Tvättstugetid bokar du via displayen i Kvartersgården (vid ytterdörren) eller via hemsidan (se Bokningskalender under fliken För medlemmar). På samma sätt avbokar du tiden när du är färdig. På så sätt kan nästa tvättare börja lite tidigare.

Tvättstugorna kan bokas:
Måndag-Söndag kl 06.00-10.00, kl 10.00-14.00, kl 14.00-18.00, kl 18.00-23.00 samt kl 23.00-06.00.

I början av 2012 byttes de flesta maskiner i tvättstugorna och de nya tvättmaskinerna har automatisk dosering av tvätt- och sköljmedel. Det är dock fortfarande möjligt att använda eget medel om man så önskar.

Efter avslutad tvätt ska naturligtvis tvättstugan lämnas i det skick som du själv vill att den ska vara i när du kommer dit.

Ev fel på maskinerna meddelas automatiskt till reparatörerna, så du behöver inte längre ringa och felanmäla.

Föreningen ersätter ej kläder som förlorats eller skadats i samband med tvätt.